Direktlänk till inlägg 5 november 2009

Bsk

Av Simon Davidsson - 5 november 2009 18:31

Anlände till ett bittert kallt borås på fredagen, mina förhandsspaningar över var högskolan där vi skulle spela låg räckte nätt och jämnt med hjälp av några locals. Med pizza i magen var jag redo för dagens första övning, en GPt i sealed deck. Eller jag trodde att jag var det....


Gp-trialen gick dåligt, jag spelade verkligen sjukt dåligt. Missade allies-triggers, troode att territorial baloth blev en 5/5a. Jag försökte en bluff som motståndaren synade, dessutom gick jag på uppenbara bloodghast-bluffar.


Läget var detta. Min motståndare högg in i min 3/3a med sin Bloodghast. Jag blockade inte p.g.a att han kunde ha disfigure//burst lightning. Poängen var dock att min motståndare droppade land efter varje hugg så det fanns ingen poäng för honom att INTE hugga. Det är en sak att spela runt tricks när motståndaren borde ha en anledning till att inte göra självmordsanfall men dta var ett läge närt jag tog 2*3 i skada helt i onödan.


Iaf gick jag 1-2 dropp och försökte min lycka i en standardturnering. Jag spelade Jund, en netdeckad lista där jag hade bytt ut 2 resounding thunder mot 1 terminate och 1 misers great sable stag. I brädan fanns 2 av  den evige mysaren Fleshbag marauder för att kunna hantera wall of denial och jar jar sphinx.


Jag gick 4-1 och vann hela tuneringen vilket gav 400:-, evigt nice. Jag spelade både bra och dåligt. Mötte mirrorn och la inte ut savage lands r1 i hopp om att dra bara basics+fetch för att komma runt goblin ruinblaster. Diskar också savage lands till hans blightning. Lägger mot samme motståndare ut garruk och använder ingen av förmågorna...hmmm. Fick dock lägga en terminate i en egen sproting thrinax för att 3 chumpare när min motståndare går allin på en attack. Hade planerat detta move flera rundor i förväg, skönt när en långväga plan går igenom.


Det är nu dags att sova och jag går med mina kära rumskamrater hem i Boråsnatten. Tröttheten och hungern börjar redan ta sin rätt för vi drar världens sämsta skämt och alla skrattas det åt vill jag minnas. Jag ber till gudarna att hotellet ska ha någon slags automat där jag kan stilla min enorma hunger. Mina böner blir benådade och jag är troende för första gången på 15 år, det varar dock bara någon minut. Jag är smutsig, dödstrött (skrev färdigt en hemtenta natten innan) och äcklad över all skit och kaffe jag stoppat i mig så när min kk ringer och vill att jag ska en taxi till lund är jag inte så långt ifrån att tacka ja som en normal sund person borde vara.


dEt blir dock morgon och efter en smärre oral orgasm på hotellets underbara frukost är det dags för ptq. Jag öppnar en ganska självbyggande pool, som återigen är R/B, så här såg den ut. (Folk verkade tycka den var brutnare än vad den faktiskt är)


10 swamp

7 mountain

1 gull draz vampire

1 vampire lacerator

2 surrakar marauder

1 blood seeker

1 vampire hexmage

1 vampire nighthawk

1 heartstabber mosquito

1 molten ravager

1 blazing torch

1 torch slinger

1 bladetusk boar

1 hellkite charger

1 hideous end

1 disfigure

1 marsh casualties

1 mind sludge

1 magma rift

1 explorers scope

1 soul stair expedition

1 punishing fire

1 plated geopede


Resten kommer någon annan dag, nu orkar jag inte skriva mera :P






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Simon Davidsson - 28 september 2020 10:10

     

Av Simon Davidsson - 6 juli 2019 21:33

Presentation

Omröstning

Bästa Guildet i Guilds of Ravnica Draft?
 Boros
 Dimir
 Golgari
 Izzet
 Selesnya

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards