Alla inlägg den 30 juli 2015

Av Simon Davidsson - 30 juli 2015 16:40

Här är lite saker att tänka på och kombos i Magic Origins Limited.


Necromantic Summons: Tänk på att det kan vara ganska farligt att trageta en gubbe i motståndarens grav om han spelar blått. Studs blir en stor blowout då. Om 2 creatures har relativt lika powerlevel, välj den i din grav i första hand. Om du däremot spelar mot Shadows of the past, kan necromantic summons minska chansen att motståndaren kan aktivera 4B-abilityn.


Thopter Engineer: Du kan adda en counter på hangarback walker rundan den kommer i spel med denna. Andvänbart om du har en udda antal manakällor i spel.


Embermaw hellion: Chandras Fury blir mkt bättre med denna i spel, blir lava axe+ensidig pyroclasm.


Nantuko Husk: Kan användas för att hindra ravaging blaze att göra skada i dig (Den är wordad lite annorlunda än Searing blaze) Fungerar på liknande sätt mot Smash to Smithereens.


Celestial Flare: Du kan spela denna i combat damage-step. Kanhända har saker dött hos motståndaren då som hjälper dig att bli av med det du vill. Du kan också spela den efter first strike-skada har delats ut, innan vanlig skada har utdelats. Ibland kan man spela runt celestial flare genom att också slå med något litet. Motståndaren kan eventuallt spela runt det genom att göra som jag beskrev ovan, men då får du iaf göra skada i någonting med din stora gubbe. Ibland ser din motståndare inte playet heller.


Zendikars Roil: Kombar fint med Evolving wilds. Kan vara värt att slowrolla wilds om du har roil på handen.


Gaeas revenge: Detta kortet är riktigt bra, men glöm inte att du inte kan equippa den eller targeta den med Rogues Passage.


Sigiled Starfish: Du kan använda denna i uppkeep om du vill dra något specifikt den rundan. När en del spelare kommer på detta använder de Starfishen alltid i uppkeep. Detta är också fel, då kan du inte blocka med den. Hur du ska göra beror kraftigt på situationen.





Presentation

Omröstning

Bästa Guildet i Guilds of Ravnica Draft?
 Boros
 Dimir
 Golgari
 Izzet
 Selesnya

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards